• Home
  • Termékeink
  • Konyha bútorok

Konyha bútorok

A konyhabútor az egyik legkomplexebb feladat, ugyanis itt figyelni kell a fal-, és a csempe színére és mintázatára, az ajtók és a munkalap erezetére, tónusára, illetve a kiegészítők összhangjára. Ezenkívül érdemes átgondolni milyen gépek kerülnek leendő konyhánkba, a konnektorok elhelyezésére, mennyi polcra és fiókra van szükségünk.

Cégünk egyedi konyhabútorokat gyárt, így nincsenek fix méretek, amivel gazdálkodni kell. Pl: az alsó pult magassága 85cm-től akár a 100cm-t is elérhetik, a felső elemek magassága lehet akár a 100-120cm is. Színválasztékunk kb.300 fajta, lehet választani függőlegesen vagy vízszintesen futó erezetmintás ajtót. Sarokszekrénybe forgókosarat javaslunk a könnyebb pakolás miatt, a csillapítós ajtópántok és fióksínek komfortosabbá teszik a konyhát. A korpusz és ajtó élek minden esetben nagykeménységű ABS lezárást kapnak. Tervezéshez vegye igénybe, honlapunkon található munkalap-, bútorlap-, és fogantyú mintáinkat, melyet  a fő menüből érhet el.

Weboldalunkon sütiket használunk. Olvassa el az adatvédelmi szabályzatunkat és a sütik használatára vonatkozó elveinket!